Lägenheter och bostadsrätter i Kävlinge

Hitta en lägenhet i Kävlinge

Annons:
I Kävlinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kävlinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kävlinge som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kävlinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kävlinge.

Lägenhet i Kävlinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kävlinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kävlinge.

KKB Fastigheter AB
Nyg. 8 C
244 30 Kävlinge


Wirketorp Landsbygdshotell
Virkev. 34
244 91 KÄVLINGE


Motor & Bilelektra O Jacobsson AB
Nordanv. 5
244 38 Kävlinge


HSB:s Bostadsrättsförening Rinnebäck
Bäckabrinken 47
244 33 KÄVLINGE


Alladin Mäklare AB
Kvarng. 27
244 31 KÄVLINGE


Klippan Hjälmen 22 AB
Högalidsv. 2
244 30 Kävlinge


Casa Librum AB
Högalidsv. 67 G
244 36 Kävlinge

Annons:


Lär dig mer om Kävlinge - korta fakta

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kävlinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kävlinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kävlinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kävlinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kävlinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.