Lägenheter och bostadsrätter i Kattarp

Hitta en lägenhet i Kattarp

Annons:
I Kattarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kattarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kattarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kattarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kattarp.

Lägenhet i Kattarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kattarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kattarp.

Fastighetskompaniet Helsingborg AB
Östrabyv. 169
254 70 KATTARP

Annons:


Lär dig mer om Kattarp - korta fakta

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kattarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kattarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kattarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kattarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kattarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.