Lägenheter och bostadsrätter i Jonstorp

Hitta en lägenhet i Jonstorp

Annons:
I Jonstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Jonstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Jonstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jonstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jonstorp.

Lägenhet i Jonstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Jonstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Jonstorp.

Jonstorp STF Vandrarhem
G. Södåkrav. 127
263 92 JONSTORP


Tranan Spa
Tranekärrsv. 88
263 92 JONSTORP

Annons:


Lär dig mer om Jonstorp - korta fakta

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Pris på bostadsrätter i Jonstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Jonstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Jonstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Jonstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Jonstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.