Lägenheter och bostadsrätter i Höllviken

Hitta en lägenhet i Höllviken

Annons:
I Höllviken finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 13 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Höllviken. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Höllviken som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Höllviken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Höllviken.

Lägenhet i Höllviken - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Höllviken som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Höllviken.

Malmöhus Mäklarna AB
Ö. Fädriften 45
236 36 Höllviken


Ania Mäklare
Möllev. 7 C
236 31 HÖLLVIKEN


Christoffersson Fastigheter
Steffensv. 46 C
236 38 Höllviken


Fastighets AB Kämpe
Sjötorpsv. 3
236 34 Höllviken


Mäklarhörnan
Birgittav. 1
236 33 HÖLLVIKEN


Malena Kvist Fastigheter
Ljungsätersv. 38
236 41 Höllviken


Regston AB
S. Gyllenbergsv. 17 B
236 31 HÖLLVIKEN


Spillkråkan AB
S. Klockv. 6
236 42 HÖLLVIKEN


Carlhem Fastighets AB
Falsterbov. 96
236 51 HÖLLVIKEN


Näsets Fasad och Taktvätt AB
Östersjöv. 94 B
236 36 Höllviken


Spitoula Fastighets AB
Sandhusv. 3
236 41 Höllviken


Hellsten Publishing AB
Anders Olsv. 44 A
236 37 HÖLLVIKEN


Tomce Fastigheter
Polisv. 1
236 31 HÖLLVIKEN

Annons:


Lär dig mer om Höllviken - korta fakta

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Pris på bostadsrätter i Höllviken

Eftersom priset på en bostadsrätt i Höllviken varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Höllviken för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Höllviken.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Höllviken som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.