Lägenheter och bostadsrätter i Höganäs

Hitta en lägenhet i Höganäs

Annons:
I Höganäs finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Höganäs. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Höganäs som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Höganäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Höganäs.

Lägenhet i Höganäs - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Höganäs som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Höganäs.

Fastighetsbyrån
Storg. 65 B
263 31 Höganäs


Höganäshem, AB
Ö. Parkg. 2
263 33 Höganäs


Jefast AB
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Jefast Byggservice AB
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Byggnads AB Knut Rosenkvist
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Kullabostäder AB
Höganäs Ortoped Klinik
Storg. 64
263 31 Höganäs


Sandra Möller & Martin Persson
Backagårdsv. 79
263 91 Höganäs

Annons:


Lär dig mer om Höganäs - korta fakta

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Pris på bostadsrätter i Höganäs

Eftersom priset på en bostadsrätt i Höganäs varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Höganäs för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Höganäs.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Höganäs som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.