Lägenheter och bostadsrätter i Hästveda

Hitta en lägenhet i Hästveda

Annons:
I Hästveda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hästveda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hästveda som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hästveda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hästveda.

Lägenhet i Hästveda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hästveda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hästveda.

Östanå Bruks Förvaltnings AB
Skogsstigen 11
280 23 HÄSTVEDA


Hästveda Fastigheter AB
V. Järnvägsg. 4
280 23 HÄSTVEDA

Annons:


Lär dig mer om Hästveda - korta fakta

Hästveda är en tätort i Hässleholms kommun. Strax utanför Hästveda ligger en av Försvarsmaktens två operativa stridslednings- och luftbevakningscentraler, Södra stridsledningscentralen (Kobran). Anläggningen är ett detachement och organiseras under Luftstridsskolan (LSS).

Yta: 248,80 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hästveda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hästveda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hästveda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hästveda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hästveda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.