Lägenheter och bostadsrätter i Genarp

Hitta en lägenhet i Genarp

Annons:
I Genarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Genarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Genarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Genarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Genarp.

Lägenhet i Genarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Genarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Genarp.

Rekk I Genarp AB
Granstigen 11
247 72 GENARP

Annons:


Lär dig mer om Genarp - korta fakta

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Pris på bostadsrätter i Genarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Genarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Genarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Genarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Genarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.