Lägenheter och bostadsrätter i Fjälkinge

Hitta en lägenhet i Fjälkinge

Annons:
I Fjälkinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fjälkinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fjälkinge som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fjälkinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fjälkinge.

Lägenhet i Fjälkinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fjälkinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fjälkinge.

Håkan Börjesson Byggare Fastighetsförvaltning AB
Peder Billes v. 17
290 34 FJÄLKINGE

Annons:


Lär dig mer om Fjälkinge - korta fakta

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fjälkinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fjälkinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fjälkinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fjälkinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fjälkinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.