Lägenheter och bostadsrätter i Farhult

Hitta en lägenhet i Farhult

Annons:
I Farhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Farhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Farhult som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Farhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Farhult.

Lägenhet i Farhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Farhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Farhult.

Fastighets AB
Öringsvägen 2
263 95 FARHULT


Kultur Inn AB
Ö Teatergatan 396
263 95 FARHULT

Annons:


Lär dig mer om Farhult - korta fakta

Farhultsbaden (av SCB benämnd Farhultsbaden och Stenvallabaden) är en småort i Höganäs kommun i Skåne län belägen vid Skälderviken. Samhället består till stor del av fritidshusbebyggelse. I södra delen av småorten ligger Farhult, kyrkby i Farhults socken och där Farhults kyrka ligger.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 255, år 2010

Pris på bostadsrätter i Farhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Farhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Farhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Farhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Farhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.