Lägenheter och bostadsrätter i Dösjebro

Hitta en lägenhet i Dösjebro

Annons:
I Dösjebro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Dösjebro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Dösjebro som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dösjebro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dösjebro.

Lägenhet i Dösjebro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Dösjebro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Dösjebro.

Fältryttaren AB
Fältryttarev. 5
244 95 Dösjebro

Annons:


Lär dig mer om Dösjebro - korta fakta

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånarantal: 858, år 2010

Pris på bostadsrätter i Dösjebro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Dösjebro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Dösjebro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Dösjebro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Dösjebro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.