Lägenheter och bostadsrätter i Degeberga

Hitta en lägenhet i Degeberga

Annons:
I Degeberga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Degeberga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Degeberga som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Degeberga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Degeberga.

Lägenhet i Degeberga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Degeberga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Degeberga.

Skånegårdar AB
Rebbetuaröd
297 94 DEGEBERGA


Degeberga Grus & Schakt AB
Trollemöllav. 18
297 94 DEGEBERGA


Gauffinska Gården Fast.förvaltn.
Saxamöllan
297 32 DEGEBERGA


Riftedal AB
Tingsv. 26
297 31 Degeberga

Annons:


Lär dig mer om Degeberga - korta fakta

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Pris på bostadsrätter i Degeberga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Degeberga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Degeberga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Degeberga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Degeberga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.