Lägenheter och bostadsrätter i Bunkeflostrand

Hitta en lägenhet i Bunkeflostrand

Annons:
I Bunkeflostrand finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bunkeflostrand. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bunkeflostrand som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bunkeflostrand hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bunkeflostrand.

Lägenhet i Bunkeflostrand - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bunkeflostrand som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bunkeflostrand.

Bunkeflo Fastigheter AB
Båtsmansgränd 34
218 33 BUNKEFLOSTRAND


Srl
Stenöreg. 66
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Vilu Förvaltning AB
Båtsmansgränd 73
218 33 BUNKEFLOSTRAND

Annons:


Lär dig mer om Bunkeflostrand - korta fakta

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bunkeflostrand

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bunkeflostrand varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bunkeflostrand för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bunkeflostrand.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bunkeflostrand som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.