Lägenheter och bostadsrätter i Bromölla

Hitta en lägenhet i Bromölla

Annons:
I Bromölla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bromölla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bromölla som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bromölla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bromölla.

Lägenhet i Bromölla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bromölla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bromölla.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 42
295 31 Bromölla


BromöllaHem, AB
Storg. 40
295 31 Bromölla


Bo i Syd Bromölla AB
Resv. 2
295 34 BROMÖLLA


Bromölla Plåt Holding AB
Kråkeslättv. 9
295 39 Bromölla


Bo I Väst Bromölla AB
Resv. 2
295 34 BROMÖLLA

Annons:


Lär dig mer om Bromölla - korta fakta

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bromölla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bromölla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bromölla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bromölla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bromölla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.