Lägenheter och bostadsrätter i Bjärred

Hitta en lägenhet i Bjärred

Annons:
I Bjärred finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bjärred. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bjärred som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bjärred hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bjärred.

Lägenhet i Bjärred - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bjärred som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bjärred.

Procedural Properties AB
Ö. Kennelv. 17
237 35 Bjärred


Trollskogens Samfällighetsförening
Trollsjöv. 75
237 33 Bjärred


Tallfarm & Fru AB
S. Västkustv. 36
237 36 BJÄRRED


Ta Egendomsinvest AB
S. Västkustv. 36
237 36 BJÄRRED


Mamego AB
Björkv. 18
237 37 Bjärred

Annons:


Lär dig mer om Bjärred - korta fakta

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bjärred

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bjärred varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bjärred för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bjärred.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bjärred som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.