Lägenheter och bostadsrätter i Asmundtorp

Hitta en lägenhet i Asmundtorp

Annons:
I Asmundtorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Asmundtorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Asmundtorp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Asmundtorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Asmundtorp.

Lägenhet i Asmundtorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Asmundtorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Asmundtorp.

Örestadsmäklarna AB
Toftav. 24
261 75 Asmundtorp

Annons:


Lär dig mer om Asmundtorp - korta fakta

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Pris på bostadsrätter i Asmundtorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Asmundtorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Asmundtorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Asmundtorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Asmundtorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.