Lägenheter och bostadsrätter i Arlöv

Hitta en lägenhet i Arlöv

Annons:
I Arlöv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arlöv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arlöv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arlöv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arlöv.

Lägenhet i Arlöv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arlöv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arlöv.

Norbäcks byggservice med transport
Egnahemsv. 8
232 39 ARLÖV


Kronetorp Park Projekt AB
Lundav. 91 A
232 39 ARLÖV


Burlövs Bostäder AB
Dalbyv. 35
232 34 Arlöv


HSB:s Bostadsrättsförening Jacob Persgården i Arlöv
Jakob Persv. 7
232 31 ARLÖV


Fredrik Svensson Holding AB
Trossg. 18
232 36 Arlöv


Arh & B Fastigheter
Fiskareg. 4
232 35 ARLÖV


Lindvall Invest & Holding AB
Hammarv. 1
232 37 ARLÖV


Rojava AB
Jakob Persv. 2
232 31 ARLÖV


Lummervägen AB
Företagsv. 26
232 37 ARLÖV


Bröderna Perssons Fastighetsbolag I Lidingö AB
Testvägen 18
232 37 ARLÖV


Burlöws Bostäder
Dalbyv. 35
232 34 Arlöv

Annons:


Lär dig mer om Arlöv - korta fakta

Arlöv är en del av tätorten Malmö och centralort i Burlövs kommun i Skåne län. Arlöv började växa som industriort från 1869 och orten utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden.

Yta: 518 hektar
Invånarantal: 10201, år 2010

Pris på bostadsrätter i Arlöv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arlöv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arlöv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arlöv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arlöv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.