Lägenheter och bostadsrätter i Ängelholm

Hitta en lägenhet i Ängelholm

Annons:
I Ängelholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 14 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ängelholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ängelholm som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ängelholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ängelholm.

Lägenhet i Ängelholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ängelholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ängelholm.

Rönnemäklaren AB
Skolg. 7
262 31 ÄNGELHOLM


HusmanHagberg
Storg. 83 D
262 35 ÄNGELHOLM


Leeman & Olsson Förvaltnings AB
Åkerslundsg. 10
262 73 ÄNGELHOLM


AB Ängelholmshem
Thuling. 1 B
262 41 ängelholm


Kastanjelunden i Ängelholm
Nybrov. 1
262 63 ängelholm


Peab
Valhall Park
262 74 ängelholm


Riddargården AB
S. Varalövsv. 27
262 96 ängelholm


KJ Fastigheter AB
N. Sockerbruksg. 3
262 63 ängelholm


Ängelholms Vandrarhem i Centrum
Landshövdingev. 2
262 52 ängelholm


Brännborn Fastigheter AB
Heimdallg. 52
262 71 ÄNGELHOLM


Melin Förvaltnings AB
Kameng. 4
262 32 ängelholm


Howea AB
042 - 21 09 97Mjb Invest I Ängelholm AB
Doktorsg. 1 H
262 52 ängelholm


Åsahus AB
Ängelholm
262 63 ängelholm

Annons:


Lär dig mer om Ängelholm - korta fakta

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ängelholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ängelholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ängelholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ängelholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ängelholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.