Lägenheter och bostadsrätter i Anderslöv

Hitta en lägenhet i Anderslöv

Annons:
I Anderslöv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Anderslöv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Anderslöv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Anderslöv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Anderslöv.

Lägenhet i Anderslöv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Anderslöv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Anderslöv.

Stråheds Fastighets ABAnnons:


Lär dig mer om Anderslöv - korta fakta

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Pris på bostadsrätter i Anderslöv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Anderslöv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Anderslöv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Anderslöv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Anderslöv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.