Lägenheter och bostadsrätter i Allerum

Hitta en lägenhet i Allerum

Annons:
I Allerum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Allerum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Allerum som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Allerum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Allerum.

Lägenhet i Allerum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Allerum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Allerum.

Helsingborg Renen 28 AB
Allerumsvägen 172
254 76 Allerum

Annons:


Lär dig mer om Allerum - korta fakta

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

Pris på bostadsrätter i Allerum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Allerum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Allerum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Allerum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Allerum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.