Lägenheter och bostadsrätter i Åhus

Hitta en lägenhet i Åhus

Annons:
I Åhus finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åhus. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åhus som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åhus hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åhus.

Lägenhet i Åhus - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åhus som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åhus.

Mäklarhuset Åhus & Södertorg
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Din Mäklare Peter Olvsborn AB
Köpmannag. 15
296 31 ÅHUS


Mårtensson Mäklare AB
Köpmannag. 27
296 31 ÅHUS


Moneygirl AB
Eskaderv. 34
296 37 ÅHUS


Brömag I Kristianstad AB
Bockv. 6
296 33 ÅHUS


Kai-Jak Fastighets AB
Åvägen 22
296 38 åhus


Sten 6 I Åhus AB
Sandvaktareg. 20
296 35 ÅHUS


E Magnusson Förvaltnings AB
Bockv. 6
296 33 ÅHUS

Annons:


Lär dig mer om Åhus - korta fakta

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åhus

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åhus varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åhus för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åhus.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åhus som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.