Lägenheter och bostadsrätter i Vikingstad

Hitta en lägenhet i Vikingstad

Annons:
I Vikingstad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vikingstad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vikingstad som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vikingstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vikingstad.

Lägenhet i Vikingstad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vikingstad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vikingstad.

Tanneforsen Fastighets AB
Bo 437
590 51 Vikingstad


Per Petersson Förvaltning I Linköping AB
Bo 6111
590 51 Vikingstad


Specialfastigheter Gärdet AB
Bo 632
590 51 Vikingstad


Erik Wibom O Maria Galafassi Wibom
Hässelby gård
590 47 VIKINGSTAD


Kingofflame AB
Bo 3
590 51 Vikingstad


Tigerklippan Fastigheter AB
Lundbyringen 2
590 48 Vikingstad

Annons:


Lär dig mer om Vikingstad - korta fakta

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vikingstad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vikingstad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vikingstad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vikingstad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vikingstad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.