Lägenheter och bostadsrätter i Valdemarsvik

Hitta en lägenhet i Valdemarsvik

Annons:
I Valdemarsvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Valdemarsvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Valdemarsvik som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Valdemarsvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Valdemarsvik.

Lägenhet i Valdemarsvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Valdemarsvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Valdemarsvik.

Guldnyckelns Fastigheter AB
0123 - 126 00Fogelvik Estate AB
Storg. 1
615 33 VALDEMARSVIK


Centrumhuset i Valdemarsvik AB
Garvareg. 3
615 30 Valdemarsvik


T A Snickerier AB
Lovisebergsv. 3 A
615 32 Valdemarsvik


Eklund, Eva Maria
Grännäs Gård 1
615 95 VALDEMARSVIK


Lusthuskullen Fastigheter AB
Kyrkog. 6
615 31 VALDEMARSVIK


Nordiska Egendom Valdemarsvik ABAnnons:


Lär dig mer om Valdemarsvik - korta fakta

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Pris på bostadsrätter i Valdemarsvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Valdemarsvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Valdemarsvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Valdemarsvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Valdemarsvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.