Lägenheter och bostadsrätter i Söderköping

Hitta en lägenhet i Söderköping

Annons:
I Söderköping finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Söderköping. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Söderköping som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Söderköping hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Söderköping.

Lägenhet i Söderköping - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Söderköping som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Söderköping.

ERA Bostadsmäklarna
Skönbergag. 23
614 30 SÖDERKÖPING


Slussvakten Fastighets AB
Ågatan 21 A
614 34 SÖDERKÖPING


Serander Fastighetsförmedling AB
Storg. 7
614 30 SÖDERKÖPING


Ramunderstaden AB
Margaretag. 23
614 31 Söderköping


Doupè Förvaltning AB
0121 - 213 19Ekängens Fastigheter I Söderkö
Perstorp Ekängen
614 92 SÖDERKÖPING


Wiggeby Gård
Wiggeby G. Stroo 1
614 93 Söderköping


Fastighetsbolaget Frontespisen Gästgivaren 4 AB
Kompassg. 27
614 33 Söderköping


Fastighetsbolaget Bagaren 1 AB
Kompassg. 27
614 33 Söderköping


Mjw Fastighet AB
Bottna Måntorpet
614 97 Söderköping


Htt Förvaltnings AB
Mäster Olofsg. 5
614 32 SÖDERKÖPING


Granhammar 3:19 Fastighets AB
Mariehov Korsbrinken
614 92 SÖDERKÖPING

Annons:


Lär dig mer om Söderköping - korta fakta

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Pris på bostadsrätter i Söderköping

Eftersom priset på en bostadsrätt i Söderköping varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Söderköping för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Söderköping.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Söderköping som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.