Lägenheter och bostadsrätter i Skärblacka

Hitta en lägenhet i Skärblacka

Annons:
I Skärblacka finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skärblacka. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skärblacka som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skärblacka hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skärblacka.

Lägenhet i Skärblacka - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skärblacka som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skärblacka.

Trebe Fastigheter AB
Stationsv. 10
617 32 Skärblacka


Karl Börje Israelsson
Bergslagsv. 38
617 30 Skärblacka


Stiftelsen Skärblacka Brukstugan
Moris Restaurang I Skärblacka
Stationsv. 3
617 32 Skärblacka

Annons:


Lär dig mer om Skärblacka - korta fakta

Skärblacka är en tätort i Norrköpings kommun. Den största arbetsgivaren på orten är förpackningspappersföretaget Billerud Korsnäs AB.

Yta: 389,20 hektar
Invånarantal: 4059, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skärblacka

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skärblacka varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skärblacka för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skärblacka.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skärblacka som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.