Lägenheter och bostadsrätter i Ödeshög

Hitta en lägenhet i Ödeshög

Annons:
I Ödeshög finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ödeshög. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ödeshög som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ödeshög hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ödeshög.

Lägenhet i Ödeshög - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ödeshög som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ödeshög.

Ödeshögs Fastighetsbyrå
Riddareg. 10
599 31 ödeshög


Ödeshögsbostäder AB
Fabriksv. 5
599 33 ödeshög


Gustafsson, Ulf
Stava Stavaliden
599 91 ödeshög


Rogslösa Fastigheter AB
Åby Storgård
599 94 ÖDESHÖG

Annons:


Lär dig mer om Ödeshög - korta fakta

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ödeshög

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ödeshög varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ödeshög för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ödeshög.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ödeshög som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.