Lägenheter och bostadsrätter i Ljungsbro

Hitta en lägenhet i Ljungsbro

Annons:
I Ljungsbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljungsbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljungsbro som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungsbro.

Lägenhet i Ljungsbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljungsbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljungsbro.

Altheo Fastighetsservice AB
Mässv. 6
590 71 Ljungsbro


Wittenfeldt Fastighets AB
Hult 22
590 75 Ljungsbro

Annons:


Lär dig mer om Ljungsbro - korta fakta

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljungsbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljungsbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljungsbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljungsbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljungsbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.