Lägenheter och bostadsrätter i Kimstad

Hitta en lägenhet i Kimstad

Annons:
I Kimstad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kimstad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kimstad som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kimstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kimstad.

Lägenhet i Kimstad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kimstad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kimstad.

Töre Bostäder AB
Kimstadsv. 70
610 20 Kimstad

Annons:


Lär dig mer om Kimstad - korta fakta

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kimstad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kimstad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kimstad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kimstad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kimstad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.