Lägenheter och bostadsrätter i Boxholm

Hitta en lägenhet i Boxholm

Annons:
I Boxholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Boxholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Boxholm som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Boxholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Boxholm.

Lägenhet i Boxholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Boxholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Boxholm.

Boxholmshus
Storg. 28
590 11 BOXHOLM

Annons:


Lär dig mer om Boxholm - korta fakta

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Pris på bostadsrätter i Boxholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Boxholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Boxholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Boxholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Boxholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.