Lägenheter och bostadsrätter i Åtvidaberg

Hitta en lägenhet i Åtvidaberg

Annons:
I Åtvidaberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åtvidaberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åtvidaberg som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åtvidaberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åtvidaberg.

Lägenhet i Åtvidaberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åtvidaberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åtvidaberg.

Åtvidabergs Bostads AB
Stationshuset 1
597 30 åtvidaberg


Klints Fastigheter
Ljungv. 4
597 43 åtvidaberg


Baroniet Adelswärd AB
Adelsnäs Gårdskontor
597 91 ÅTVIDABERG


Åtvidabergs Elevhem
Bruksg. 16
597 42 ÅTVIDABERG


Svensk Fastighetsförmedling
Stortorget 1
597 30 åtvidaberg


Åtvidabergs Fastighets AB Tärnan
Bruksg. 3
597 30 åtvidaberg


Bygg och Maskin Göran Karlsson AB
Åff Sport & Konferens AB
Axel Karlsson Fastighetsförvaltning Akti
Björsäter Högboda Gård
597 94 åtvidaberg


Svensk Spansk Fastighetskontor AB
Ryttargränd 7 A
597 31 ÅTVIDABERG

Annons:


Lär dig mer om Åtvidaberg - korta fakta

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åtvidaberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åtvidaberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åtvidaberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åtvidaberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åtvidaberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.