Lägenheter och bostadsrätter i Åby

Hitta en lägenhet i Åby

Annons:
I Åby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åby som du är nöjd med kan du se dig om i Östergötland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åby.

Lägenhet i Åby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åby.

Fastighetsmäklarna AB
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Fastigheterna Villavägen 10-12 i Finspån
Jursla Gård
616 34 ÅBY

Annons:


Lär dig mer om Åby - korta fakta

Åby är en tätort i Norrköpings kommun i nordöstra Östergötland belägen drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Den ligger norr om slätten vid Bråvikens innersta del och breder ut sig över Hultdalens sluttningar.

Yta: 331,56 hektar
Invånarantal: 4980, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Östergötland.