Lägenheter och bostadsrätter i Vretstorp

Hitta en lägenhet i Vretstorp

Annons:
I Vretstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vretstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vretstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vretstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vretstorp.

Lägenhet i Vretstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vretstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vretstorp.

Nny Fastigheter AB
Sågbacken 10
694 50 VRETSTORP

Annons:


Lär dig mer om Vretstorp - korta fakta

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vretstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vretstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vretstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vretstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vretstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.