Lägenheter och bostadsrätter i Vintrosa

Hitta en lägenhet i Vintrosa

Annons:
I Vintrosa finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vintrosa. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vintrosa som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vintrosa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vintrosa.

Lägenhet i Vintrosa - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vintrosa som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vintrosa.

Rangersystem I Sverige AB
Vretav. 3
719 93 VINTROSA


Topflat AB
Tysslinge 154
719 92 Vintrosa

Annons:


Lär dig mer om Vintrosa - korta fakta

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vintrosa

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vintrosa varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vintrosa för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vintrosa.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vintrosa som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.