Lägenheter och bostadsrätter i Kopparberg

Hitta en lägenhet i Kopparberg

Annons:
I Kopparberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kopparberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kopparberg som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kopparberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kopparberg.

Lägenhet i Kopparberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kopparberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kopparberg.

HSB Klövervallen
Kyrkv. 8
714 31 KOPPARBERG

Annons:


Lär dig mer om Kopparberg - korta fakta

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kopparberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kopparberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kopparberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kopparberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kopparberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.