Lägenheter och bostadsrätter i Hjortkvarn

Hitta en lägenhet i Hjortkvarn

Annons:
I Hjortkvarn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hjortkvarn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hjortkvarn som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hjortkvarn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hjortkvarn.

Lägenhet i Hjortkvarn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hjortkvarn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hjortkvarn.

Boo Egendom AB
Ågatan 5
697 93 HJORTKVARN

Annons:


Lär dig mer om Hjortkvarn - korta fakta

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hjortkvarn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hjortkvarn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hjortkvarn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hjortkvarn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hjortkvarn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.