Lägenheter och bostadsrätter i Guldsmedshyttan

Hitta en lägenhet i Guldsmedshyttan

Annons:
I Guldsmedshyttan finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Guldsmedshyttan. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Guldsmedshyttan som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Guldsmedshyttan hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Guldsmedshyttan.

Lägenhet i Guldsmedshyttan - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Guldsmedshyttan som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Guldsmedshyttan.

Stripa Fastighets AB
Herrgårdsv. 19
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:


Lär dig mer om Guldsmedshyttan - korta fakta

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Guldsmedshyttan

Eftersom priset på en bostadsrätt i Guldsmedshyttan varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Guldsmedshyttan för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Guldsmedshyttan.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Guldsmedshyttan som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.