Lägenheter och bostadsrätter i Glanshammar

Hitta en lägenhet i Glanshammar

Annons:
I Glanshammar finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Glanshammar. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Glanshammar som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Glanshammar hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Glanshammar.

Lägenhet i Glanshammar - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Glanshammar som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Glanshammar.

Ekblad, Kent
Gränsjö 430
705 97 GLANSHAMMAR

Annons:


Lär dig mer om Glanshammar - korta fakta

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Pris på bostadsrätter i Glanshammar

Eftersom priset på en bostadsrätt i Glanshammar varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Glanshammar för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Glanshammar.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Glanshammar som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.