Lägenheter och bostadsrätter i Frövi

Hitta en lägenhet i Frövi

Annons:
I Frövi finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Frövi. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Frövi som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Frövi hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Frövi.

Lägenhet i Frövi - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Frövi som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Frövi.

Hsb Bostadsrättsförening Mörten i Frövi
Näsbyg. 5 B
718 31 Frövi


Halbeco Fastigheter Frövi AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVI


Frövibostäder AB
Rabostan 169
718 92 FRÖVI

Annons:


Lär dig mer om Frövi - korta fakta

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Pris på bostadsrätter i Frövi

Eftersom priset på en bostadsrätt i Frövi varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Frövi för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Frövi.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Frövi som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.