Lägenheter och bostadsrätter i Fellingsbro

Hitta en lägenhet i Fellingsbro

Annons:
I Fellingsbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fellingsbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fellingsbro som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fellingsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fellingsbro.

Lägenhet i Fellingsbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fellingsbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fellingsbro.

T Östlin Fastigheter AB
Storg. 4
732 71 FELLINGSBRO


Oppbogahem AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Fastighetsbolaget Fellingsbro HB
Bergsv. 12
732 71 FELLINGSBRO


Otteshagen 1:2-1:7 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Klockargården 8 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Palatinen Fellingsbro AB
Torgv. 10
732 71 FELLINGSBRO

Annons:


Lär dig mer om Fellingsbro - korta fakta

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fellingsbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fellingsbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fellingsbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fellingsbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fellingsbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.