Lägenheter och bostadsrätter i Degerfors

Hitta en lägenhet i Degerfors

Annons:
I Degerfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Degerfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Degerfors som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Degerfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Degerfors.

Lägenhet i Degerfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Degerfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Degerfors.

Degerforsbyggen AB
Storg. 18
693 33 DEGERFORS


Senäte Fastigheter
Sandg. 23
693 31 DEGERFORS


K & A Bergstedts Hyresfastigheter AB
Håkanbol 605
693 92 Degerfors


V.H Hem och Fastigheter AB
Kokillv. 20
693 32 Degerfors


Kyrkspiran Förvaltning AB
Kanadag. 15
693 31 DEGERFORS

Annons:


Lär dig mer om Degerfors - korta fakta

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Pris på bostadsrätter i Degerfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Degerfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Degerfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Degerfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Degerfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.