Lägenheter och bostadsrätter i Åtorp

Hitta en lägenhet i Åtorp

Annons:
I Åtorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åtorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åtorp som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åtorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åtorp.

Lägenhet i Åtorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åtorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åtorp.

Åtorps Vandrarhem
Västerv. 7 E
693 70 åtorp

Annons:


Lär dig mer om Åtorp - korta fakta

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånarantal: 212, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åtorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åtorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åtorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åtorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åtorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.