Lägenheter och bostadsrätter i Askersund

Hitta en lägenhet i Askersund

Annons:
I Askersund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Askersund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Askersund som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Askersund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Askersund.

Lägenhet i Askersund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Askersund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Askersund.

AskersundsBostäder AB
Bergslagsv. 4
696 31 ASKERSUND


Vagersta Fastigheter & Ställningsmontage AB
Vagersta Lindsrödjan 453
696 91 ASKERSUND


HSB Östergötland
Tullplan 4
696 32 Askersund


Narshi Medicals AB
Sundsbrog. 12
696 30 Askersund


Oliv Invest AB
Håkantorp Gralslund 316
696 92 Askersund

Annons:


Lär dig mer om Askersund - korta fakta

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Pris på bostadsrätter i Askersund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Askersund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Askersund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Askersund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Askersund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.