Lägenheter och bostadsrätter i Åsbro

Hitta en lägenhet i Åsbro

Annons:
I Åsbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åsbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åsbro som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åsbro.

Lägenhet i Åsbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åsbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åsbro.

Bo Rätt I Askersund Fastigheter AB
Maskinv. 8
694 60 ÅSBRO


Mörtsjöns Redovisning
Mörtsjön 443
694 96 åsbro

Annons:


Lär dig mer om Åsbro - korta fakta

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åsbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åsbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åsbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åsbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åsbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.