Melins Fastighetsförvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Melins Fastighetsförvaltning AB

Annons:
Melins Fastighetsförvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Kumla som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Melins Fastighetsförvaltning AB har några lediga lägenheter i Kumla kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Melins Fastighetsförvaltning AB i Kumla rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Örebro som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kumla samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kumla så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Melins Fastighetsförvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Melins Fastighetsförvaltning AB

Melins Fastighetsförvaltning AB
Köpmang. 20
692 30 Kumla
019 - 16 48 40

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Melins Fastighetsförvaltning AB

Om du vill besöka Melins Fastighetsförvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Melins Fastighetsförvaltning AB i Kumla