Kumla Bostäder AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Kumla Bostäder AB

Annons:
Kumla Bostäder AB är ett företag eller verksamhet i Kumla som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Kumla Bostäder AB har några lediga lägenheter i Kumla kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Kumla Bostäder AB i Kumla rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Örebro som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kumla samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kumla så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Kumla Bostäder AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Kumla Bostäder AB

Kumla Bostäder AB
Köpmang. 7
692 31 KUMLA
019 - 58 88 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Kumla Bostäder AB

Om du vill besöka Kumla Bostäder AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Kumla Bostäder AB i Kumla


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.