Lägenheter och bostadsrätter i Kumla

Hitta en lägenhet i Kumla

Annons:
I Kumla finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kumla. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kumla som du är nöjd med kan du se dig om i Örebro efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kumla hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kumla.

Lägenhet i Kumla - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kumla som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kumla.

Kumla Fastigheter AB
Stationsg. 14
692 35 KUMLA


Kumla Bostäder AB
Köpmang. 7
692 31 KUMLA


Kumla Fastighetsförvaltning AB
Willéng. 92
692 38 Kumla


Leif Hans Erik Kinneback
Willéng. 92
692 38 Kumla


Br Group Fastigheter AB
Karaktären Fastighetsförvaltning AB
Sveav. 23
692 30 Kumla


Anek AB
Trumslagareg. 2
692 36 Kumla


N&C 1 I Kumla AB
Företagsgatan 8
692 71 KUMLA


Melins Fastighetsförvaltning AB
Köpmang. 20
692 30 Kumla


Persson, Sten-Ove Andreas
Löveg. 34
692 91 KUMLA


Näsby Markanläggning AB
Carléns v. 26
692 72 Kumla

Annons:


Lär dig mer om Kumla - korta fakta

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kumla

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kumla varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kumla för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kumla.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kumla som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Örebro.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.