Lägenheter och bostadsrätter i Vuollerim

Hitta en lägenhet i Vuollerim

Annons:
I Vuollerim finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vuollerim. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vuollerim som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vuollerim hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vuollerim.

Lägenhet i Vuollerim - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vuollerim som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vuollerim.

Lindqvist Fastigheter & Service I Vuolle
Bodenv. 48
960 30 VUOLLERIM

Annons:


Lär dig mer om Vuollerim - korta fakta

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vuollerim

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vuollerim varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vuollerim för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vuollerim.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vuollerim som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.