Lägenheter och bostadsrätter i Vittangi

Hitta en lägenhet i Vittangi

Annons:
I Vittangi finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vittangi. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vittangi som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vittangi hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vittangi.

Lägenhet i Vittangi - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vittangi som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vittangi.

Kirunabostäder AB
Kirunav. 24
980 10 Vittangi


Henriksson, Thomas
Lainio 4168
980 10 Vittangi

Annons:


Lär dig mer om Vittangi - korta fakta

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vittangi

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vittangi varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vittangi för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vittangi.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vittangi som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.