Björkhagens Fastighetsförvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Björkhagens Fastighetsförvaltning AB

Annons:
Björkhagens Fastighetsförvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Seskarö som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Björkhagens Fastighetsförvaltning AB har några lediga lägenheter i Seskarö kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Björkhagens Fastighetsförvaltning AB i Seskarö rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Norrbotten som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Seskarö samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Seskarö så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Björkhagens Fastighetsförvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Björkhagens Fastighetsförvaltning AB

Björkhagens Fastighetsförvaltning AB
Henrikssons Backe 9 B
953 94 Seskarö


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Björkhagens Fastighetsförvaltning AB

Om du vill besöka Björkhagens Fastighetsförvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Björkhagens Fastighetsförvaltning AB i Seskarö