Lägenheter och bostadsrätter i Seskarö

Hitta en lägenhet i Seskarö

Annons:
I Seskarö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Seskarö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Seskarö som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Seskarö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Seskarö.

Lägenhet i Seskarö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Seskarö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Seskarö.

Björkhagens Fastighetsförvaltning AB
Henrikssons Backe 9 B
953 94 Seskarö

Annons:


Lär dig mer om Seskarö - korta fakta

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånarantal: 491, år 2010

Pris på bostadsrätter i Seskarö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Seskarö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Seskarö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Seskarö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Seskarö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.