Lägenheter och bostadsrätter i Pajala

Hitta en lägenhet i Pajala

Annons:
I Pajala finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Pajala. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Pajala som du är nöjd med kan du se dig om i Norrbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Pajala hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Pajala.

Lägenhet i Pajala - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Pajala som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Pajala.

Pajalabostäder AB
0978 - 715 90Hotell Lappland
Soukolov. 2
984 32 PAJALA


AB Citybed
Laestadiusv. 49
984 31 Pajala


AB Snickarbacken Bostäder I Pajala
Snickarg. 9
984 31 Pajala

Annons:


Lär dig mer om Pajala - korta fakta

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Pris på bostadsrätter i Pajala

Eftersom priset på en bostadsrätt i Pajala varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Pajala för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Pajala.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Pajala som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Norrbotten.